Tuotesarjat

Sothys

Kasvohoidoissa kytämme Sothys tuotesarjaa. Sothys on ylellinen ammattikosmetiikkasarja joka on jo 70 vuoden ajan sitoutunut tuottamaan tehokkaita hoitotuloksia. Sothys toimii ammattikosmetiikan edelläkävijänä ja on maailmanlaajuisesti tunnettu sarja. Arvostetun asemansa se on saavuttanut panostamalla huipputason tiedetutkimukseen. Sothys nimi edustaakin tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.

Jane Iredale

Myynnissä olevat ja meikeissä käytettävät tuotteet ovat Jane Iredalen mineraalimeikit. Jane Iredalen tuotteet ovat ensimmäisiä kosmetiikkateollisuuteen tulleita pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältäviä meikkejä. Meikkisarja on hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu. Tuotteet näyttävät kauniilta, ne on helppo levittää, tuntuvat erittäin hyvältä iholla ja ennen kaikkea tukevat ihon hyvinvointia.

Balmuir

Balmuir Organic & Natural Cosmetics on sarja luonnollisia tuotteita jotka toimivat tehokkaasti yhdessä ihosolujen kanssa. Tuotteet sisältävät pohjoisista kasveista peräisin olevia vaikuttavia ainesosia kuten mustikka-, karpalo -ja tyrniuutteita. Pohjoisen kasvit ovat sopeutuneet elämään haastavassa kasvuympäristössä, keskittäen kaiken energiansa lyhyeen kukintakauteen. Lyhyen kukintakauden aikana ne kartuttavat suuren määrän vaikuttavia aineita, jonka vuoksi kasvien ainesosat ovat erityisen tehokkaita. Balmuir tuotteet ovat sertifioitu arvostetun kansainvälisen ECOCERT-standardin mukaisesti.

Copyright © 2021, Kauneuskerros Kastanja